VooPoo Drag X Pro 100W Kit 5.5ml

Нов продукт

VOOPOO Drag X Pro е подобрена версия на Drag X. Drag X Pro е един от най-преносимите модове, включващ издръжлива конструкция от цинкова сплав, заедно с ергономична кожена ръкохватка.Drag X Pro поддържа една външна батерия 21700 или 18650 и има порт за бързо зареждане Type-C 5V/2A за изпаряване от сутрин до вечер.

Повече детайли

29 Артикула

Voopoo

99.00 лв.

Повече информация

Drag-X-Plus-Professional-Edition1.jpg

Drag X Plus Professional Edition ни удивлява с красив дизайн, пълен с чар и привлекателност! Наистина, как да не се поддадеш на качеството на тези покрития, на цинковата сплав и кожата, които съставляват кутията, на PCTG, от който е направен пода? С такъв дизайн няма нужда да се притеснявате за устойчивостта на продукта или боравене с него. Размерите от 141 x 35 x 29 mm и теглото от 133 g позволяват лесен транспорт.

Drag-X-Plus-Professional-Edition2.jpg

Каква технология! Каква сила! Тази версия на Drag X Plus е в състояние да достави 100 вата за 0,001 секунди. Той има 2 режима на работа, а именно Smart и RBA режими, а 0,96" TFT екран позволява интуитивна работа. Voopoo се справи добре с подобряването на чипсетa.

Drag-X-Plus-Professional-Edition3.jpg

Drag X Plus Professional Edition работи с батерия 21700 или 18650 (не е включена), която предлага живот на батерията повече от един ден. Презареждането става чрез USB кабел тип C. Все пак е за предпочитане да използвате външно зарядно устройство.

Drag-X-Plus-Professional-Edition4.jpg

Подът- пълнен отдолу - е щедър със своя капацитет от 5,5 ml и регулируемият въздушен поток е разположен в основата му.

И накрая, този Drag X Plus приема намотките TPP на Voopoo. 2 от тях са правилно предоставени:

  • Намотка TPP-DM1 със стойност 0,15 ома (60-80 вата)
  • Намотка TPP-DM2 със стойност 0,2 ома (40-60 вата)

Комплектът Drag X Plus Professional Edition се откроява като електронна цигара, достъпна за всеки.

В следната категория има още 30 продукта: