Нов Joyetech eGo Air Pod Kit 650mAh Blazing Red - Червено Преглед отблизо

Joyetech eGo Air Pod Kit 650mAh Blazing Red - Червено

Нов продукт

Комплектът Joyetech eGo Air Pod разполага с 2ml eGo Air pod със странично пълнене с вградена 1.0ohm mesh изпарителна глава и има максимална мощност 12W. Благодарение на компактния си размер, устройството може да бъде носено без проблем навсякъде. Освен това можете да изпарявате с филтърен накрайник наподобяващ на истинска цигара или с 510-drip tip.

Повече детайли

50 Артикула

35.00 лв.

Повече информация

Joyetech eGo Air е устройство с компактен размер и лесно за употреба. С вградена батерия 650mAh и 2мл капацитет за течност. С иновативни изпарителни глави, които осигуряват оптимален вкус и усещане за "удар в гърлото" като при стандартни цигари.
Зарежда се напълно само за 1 час.

egoair_01.jpg

Joyetech се завръща с комплект от най-компактния и практичен. С размери 122,5 х 16 мм, комплектът Ego Air ще може да се плъзга навсякъде с вас, в джоба ви, в чанта, освен че е приятен в ръка. Тази електронна цигара ще предложи просто и точно MTL вейпване.

egoair_08.jpg

Комплектът Ego Air е оборудван с вградена 650 mAh батерия, което го прави перфектен като резервен комплект, ако нямате място за носене на основното си оборудване. Тази батерия ще бъде напълно заредена само за 1 час. Зареждането се извършва през USB Type C порт.

egoair_07_1.jpg

Комплектът Ego Air работи с патрон от 2 ml и мрежеста намотка от 1 ома. Тази касета се пълни просто чрез премахване на малката силиконова капачка. Тази касета е оборудвана с 510дрип тип, към който е възможно да се добави филтър.

В комплекта:

  • 1 x eGo AIR устройство
  • 1 x eGo AIR картридж
  • 1 x мундщук
  • 1 x USB Type-C кабел

В следната категория има още 30 продукта: