GeekVape Sonder U Pod Kit 1000mAh 2ml Сиво Преглед отблизо

GeekVape Sonder U Pod Kit 1000mAh 2ml Сиво

Нов продукт

GeekVape Sonder U Pod System Kit 1000mAh , включва 1000mAh интегрирана батерия, капацитет от 2ml и 0.7ohm съпротивление на изпарителя за MTL вейп. Той се активира автоматично и може да издържи без презареждане през целия ден поради големия капацитет на батерията. GeekVape U pod пълнителя има прозорец с ясна видимост за нивото на оставащата течност. Той има максимална мощност от 20W и е подходящ за никотинови соли. GeekVape Sonder U Pod System Kit е лесен за използване, компактен на допир и доставящ перфектен вкус. Високото качество в това мини тяло с фини детайли е новото начало на друго GeekVape приключение.

Повече детайли

19 Артикула

Geekvape

28.00 лв.

Повече информация

Създаден от Geekvape, Sonder U е продукт, пълен с качества: 1000 mAh автономност, 20 W максимална мощност, 2 ml капацитет и подче с интегрирана намотка от 0,7 ома. С тази капсула производителят е помислил за начинаещите потребители, които ще могат да се отдадат на MTL или RDL вейпинг.

Geekvape-Sonder-3.jpg

Geekvape , верен на формата, не е пренебрегнал външния вид на този продукт. Sonder U има много изненадващ размер. С размери 95,8 x 26,6 мм , той има тънък корпус и тънка форма, която му позволява да се побира лесно в ръката. Освен това тежи само 40 g , приятен е на допир, има неплъзгаща се повърхност и има заоблени линии, които предлагат комфорт на ръцете.

Geekvape-Sonder-6.jpg

Благодарение на Sonder U, потребителят няма да има никакви затруднения при транспортирането му. Побира се лесно в джоба и не претрупва чанти или портмонета. Sonder U е перфектната под система за потребители в движение.

Geekvape-Sonder-1.jpg

Sonder U от Geekvape има други аргументи за него. Той също така ще зарадва с техническите си възможности, особено ако потребителят е нов във вейпингът. Като начало той е оборудван с вградена батерия от 1000 mAh , благодарение на която може да изпарява 2 дни, без да е необходимо да се зарежда. Зареждането се извършва чрез USB Type-C кабел (не е включен) , който се включва отстрани на устройството.

Geekvape-Sonder-5.jpg

Второ, този Sonder U има максимална мощност от 20 W. Следователно потребителят ще работи с умерено ниво на мощност, което е идеално за начинаещи. И накрая, Geekvape се е погрижил този под да е много лесен за използване. Няма нужда да правите никакви настройки или да натискате бутони. Това устройство е оборудвано с функция Auto Draw , което означава, че всичко, което трябва да направите, е да вдишате, за да го активирате.

Следователно този под е способен на похвална производителност, към която е добавена LED светлина за информиране на нивото на батерията .

Geekvape-Sonder-2.jpg

За да завършите комплекта, към Sonder U е свързан под от 2 ml . Geekvape имаше право да го направи. Този под - който е прикрепен чрез магнитна връзка - може да се напълни отстрани след повдигане на езичето, което покрива отвора за пълнене. Прозрачният материал, от който е направен, дава постоянна видимост на оставащото количество е-течност. Що се отнася до изпарителната глава, тя е интегрирана в подчето. Това е намотка от 0,7 ома , която може да се използва между 16 и 19 W. И накрая, дори и да не се регулира, наличието на въздушен поток отстрани е осезаемо .

Geekvape-Sonder-7.jpg

Geekvape-Sonder-4.jpg

Следователно много качества присъстват в този Sonder U. Geekvape не е пропуснал нито един удар и много потребители ще бъдат благодарни за това, като се започне от тези, които правят първите си стъпки във вейпинга.

Параметри:

Размер: 95.8 * 26.6 mm
Мощност: 20W
Капацитет: 2ml
Капацитет на батерията: 1000 mAh
Съпротивление: 0.7ohm
Зареждане: USB Type-C

Съдържание:

1 x Geekvape Sonder U Kit
1 x 0.7ohm Geekvape U POD
1 x Ръководство за потребителя

В следната категория има още 30 продукта: