Този сайт използва бисквитки Виж Повече

Perfumer's Apprentice Flavors DX Баварски крем Преглед отблизо

Perfumer's Apprentice Flavors DX Баварски крем

Нов продукт

Водоразтворим. Вариант без дикетон на нашия оригинален баварски крем. Топъл, кремообразен, ванилов вкус. Чудесно се съчетава с плодови, ядкови или кафе вкусове.

Повече детайли

20 Артикула

5,99 лв

Повече информация

Състав: Синтетични овкусители, пропилен гликол, вода.

Препоръчително процентно количество от готовата течност - 5-10% (Моля, имайте предвид, че продуктът е концентрат и не е подходящ за употреба, без да се разреди с база!)

Концентрираните вкусовете на Perfumer's Apprentice са популярен избор сред производителите на готови е-течности заради техния свеж, чист и неустоим вкус. Компанията е базирана в USA и предлага богато разнообразие от концентрирани вкусове за различни хранителни цели от 2004г, като марката й е спечелила доверието на вейпъри от целия свят, които предпочитат сами са приготвят течностите си.

Предлагаме продуктите им в разфасовки от 10мл, 60мл и 120мл. Препоръчително е от вкуса да се използва количество 5-15% от готовата смес, като за всеки вкус е оказано точно препоръчително количество. Все пак с Perfumer's Apprentice всеки може да бъде творец на своята уникална течност, затова можете да експериментирате с пропорциите според Вашите предпочитания.

В следната категория има още 30 продукта: