Този сайт използва бисквитки Виж Повече

SMOK Vape Pen 22 Kit 1650mAh Преглед отблизо

SMOK Vape Pen 22 Kit 1650mAh

Нов продукт

21 Артикула

42,00 лв

Повече информация

Описание

Електронното наргиле от Smok- VAPE PEN 22 е перфектното устройство за начинаещи и не до там начинаещи. Съотношението цена/качество е изключително разумно. Вейпът е стилен и компактен, удобен и мощен- с диаметър от 22mm и капацитет на батерията 1650mAh.  Лесен е за ползване, борави се само с един бутон. Батерията е вградена, но пък стъклото е сменяемо, за разлика от други модели. В същото време подобреният резервоар осигурява първокласен вкус и усещане.

 

Параметри:

Материал: Неръждаема стомана
Размери: 22mm x 105mm
Капацитет на батерията: 1650mAh
Резервоар: 2ml
Connector: 510

Съдържание на комплекта:

1 x VAPE PEN 22 (22mm)
1 x изп. глава 0.4ohm Dual Core (Pre-installed)
1 x изп. глава 0.4ohm Dual Core
1 x сменяемо стъкло
1 x USB кабел за зареждане
1 x ръководство

* VAPE PEN 22 е с разглобяема конструкция. Всички части на атомайзера на PEN 22 могат да се отделят и да се сглобят отново, което го прави много удобен за почистване и поддръжка. Батерията и атомайзера НЕ са самостоятелни единици.

 

 

Влючване

Устройството е с функция за родителски контрол при включване/изключване, ето защо вейпът се стартира и спира с 5 бързи последователни натиска на работния бутон.

Употреба

Продължително натискайте бутона и вдишайте, пуснете го и издишайте. Вейпът е активен при задържане на бутона!

Пълнене

1. Завийте изпарителната глава в основата, след което поставете стъклото на резервоара;
2. Напълнете течност в контейнера, като внимавате да не препълните и да не попадне течност в централния отвор за въздухопотока;
3. Завийте горната капачка върху стъклото;
Изчакайте няколко минути, за да може органичният памук в изпарителната глава да се напои добре, след което VAPE PEN 22 е готов за употреба!
Ако не ви се чака, може предварително да накапете няколко капки от течността върху изпарителната глава /само в периферния улей/.

Контрол на въздухопотока

Има два въздушни отвора, разположени в горната част на батерията.

Защита

Има няколко защити на вейпа:
– 8 секунди защита
– защита от ниско съпротивление
– защита от късо съединение
– защита от ниско напрежение

Индикатор за живота на батериите

Оперативният бутон на VAPE PEN 22 играе роля и на индикатор за живота на батерията – той ще премигне 4 пъти, когато дръпвате. Когато премигне 15 пъти, показва че напрежението е по-ниско от 3.3V, т.е. трябва да заредите устройството.

Зареждане

Заредете VAPE PEN 22, като го свържете с компютър или адаптер за телефон, чрез USB кабела в кутията. Нужни са му около 3 часа.
Когато е напълно заредена, светлината на бутона ще изгасне.

ВНИМАНИЕ! Не ползвайте зарядни за телефон, които са с ампераж по-голям от 1Ah!!! Това захабява батерията значително по-бързо и може дa доведе до дефект, защото тези батерии не са пригодени за бързо зареждане (Fast Charging)! При ползване на такова зарядно гаранцията отпада!

В следната категория има още 30 продукта: