Join 650 Basic - 3 Цвята

Нов продукт

Електронна цигара налична в 3 цвята. Подходяща е за хора, които искат да започнат да ползват електронна цигара

Повече детайли

29 Артикула

В наличност

49,00 лв

Повече информация

Join 650 Basic - 3 цвята

Join 650 Basic е новото предложение от Join Club, за тези които искат да започнат да ползват електронна цигара. Това е изключително изгодна електронна  цигара на ниска цена. С високото качество на изработка Join 650 basic и изключителната наситеност на пушека, цигарата ще задоволи и най-изисканите вкусове.

JOIN-650-STARTER-KIT-SILVER.jpg

 spacer.png

Вертикално разположен нагревател

Изпарителят е с новата BVC глава,  в която нагревателя е разположен вертикално и спираловидно, което осигурява непрекъснат поток на течност и безпрепятствано движение на въздуха. Вертикалният дизайн осигурява по-равномерно изпаряване, което дава много по-наситен вкус при пушене. Вътрешният дизайнът позволява по-лесно минаване на въздуха през изпарителя, което Ви позволява да пушите без усилие.

bvc.jpg

spacer.png

Пълнене на течност

Развийте резервоара от батерията и налейте течност в отвора отдолу. След като го напълните с желаното количество течност просто  завийте  резервоара обратно на цигарата.

ATOMIZER-FILL.jpg

Зареждане

За зареждане на цигарата просто завийте батерията за кабела и включете USB кабела в захранване. Докато батерията се зарежда лампата на ще свети в червено, а когато е заредена ще светне в зелено. 

USEB CHANGING COLORS.gif

spacer.png

Пакета Включва:

●  1 бр. Батерия  Evod 650mah black

● 1 бр. Атомайзер BDC-S 1,8 ohm

● 1 бр.  USB кабел за зареждане

● Инструкции за употреба

Гаранционна карта

В следната категория има още 16 продукта: